You are currently viewing Het VCMS Trauma Symposium

Het VCMS Trauma Symposium

De registraties voor ons open symposium zijn geopend!

Het is weer zover, ons eerste symposium van het jaar komt eraan! Dit jaar focussen we op trauma-, militaire en internationale chirurgie. Ben jij geïnteresseerd in het chirurgische vak? Dan is dit een mooi voorproefje van de activiteiten die VCMS biedt. Dit symposium laat je kennis maken met de wereld van chirurgie in oorlogsgebieden evenals met handelingen van de traumachirurg in Nederland. Daarnaast krijgen we ook een kijkje in de werkzaamheden van een chirurg bij Artsen Zonder Grenzen en Het Rode Kruis. 

Twijfel niet en meld je snel aan via de link hieronder of door hier te klikken. Bachelorstudenten, masterstudenten, artsen, docenten; het symposium is door iedereen bij te wonen! Na de lezingen is er een netwerkactiviteit, een gezellige kans om na te praten en vragen te stellen over onze vereniging. 

Onze enthousiaste sprekers hebben er zin in, en wij ook. Tot dan!

Praktische info

  • Datum: 3 oktober
  • Tijd: 17:30-21:00
  • Locatie: Collegezaal 1
  • Meld je aan via de formulier in de link:  Inschrijvingsformulier

Leave a Reply